Segmen Simple Giler By Anis. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Segmen Simple Giler By Anis.


ENTRY DILEKAT SEHINGGA SEGMEN TAMAT (24.8.2013)

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh : 25.07.2013 - 24.08.2013

Segmen simple giler dianjurkan oleh www.anisforeveralone.com dan disponsor oleh LS DESIGN , Atie Atiqah , Nasha Ridzuan , Najihah , Norhaziqah , Chocolate AM & The great Little Summer


Segmen ni simple je , Hanya follow , Like , Share & Menang hadiah menarik . 
Jom join :)

28 Hadiah menanti korang !!

JOM JOIN GA FOR K-POPPER, CLICK SINI UNTUK JOIN.
BANYAK HADIAH MENARIK MENANTI ANDA ^^

6 ulasan:

Fajar Rizkiana Dewi berkata...

Arrien..saya nak request freebies background boleh tak?? >,<

yang macam nie but warna-warni ya, thanks ^^ -->>

http://2.bp.blogspot.com/-pIw1v4bNVBs/T2VsjwhjY7I/AAAAAAAABFI/kEKjWi92D5I/s1600/blue.jpg

Arrien ::@man!:: berkata...

@Fajar Rizkiana DewiWarna-warni?? sye tak sure lah boleh ke tak buat warna-warni..btw nanty sye try yea.. kalau ada masa saye postkan yea :)

fatin norsahida berkata...

jemput join segmen simple ni .. http://doubleclickplease.blogspot.com/2013/08/a-week-of-curiosity-segmen-syawalraya.html

Arrien ::@man!:: berkata...

@fatin norsahidainsyaallah..ad mse sye join :)

tenku butang berkata...

good luck

Aisha Fauzi berkata...

Hye Assalammualaikum saya bw sini :)
Kalau ada masa jemput siggah ke blog saya :D http://twinkleeestar.blogspot.com/

Btw, let's join this awesome giveaway !

Jom support saya sebagai blogger baru dengan join giveaway ini :)
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/1st-simple-giveaway-by-mrsluhan-and.html


2 Giveaway ini menawarkan hadiah teddy bear gergasi sebagai hadiah ! Apa lagi jom rebut peluang !
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/single-giveaway-by-julianaramli.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/giveaway-saya-nak-teddy-bear-by-farisha.html


Terlalu banyak hadiah menarik yang ditawar sedang menanti anda ! Rugi tak join :'D
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/de-juin-octobre-giveaway.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/bravo-giveaway-by-ieyra-ghani.html
http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/08/mini-giveaway-by-puteri-nina.html

Terima kasih :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani