Change ^^ + Selamat Hari Merdeka. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Change ^^ + Selamat Hari Merdeka.


(2) Tumblr
Assalamualaikum :)

Tengah hari tadi tukar ke blogskin and then ada arrien update dekat twitter yang mengatakan arrien bosan dengan template arrien,and nak tukar but takde idea.. Tapi tadi tetiba datang idea nak edit blog,template designer tapi kelihatan macam blogskin.. so godek punya godek,maka jadilah macam sekarang XD

Before :

After :

Haha,macam mana oke,jadi tak macam blogskin.. soft gitu..hakhak.. *dush* sorry kalau warna pink tu agak menggelikan korang.. XP takde idea nak buat warna apa,so bedal je warna yang sedia ada..hehe. lihat lah,betapa malas+pantasnye arrien edit blog nie.. *hanya 1jam* sampaikan gambar header pun sama macam sebelumnye, memang 80% sama pun.. just sikit je ubah.. LOL

#SELAMAT HARI MERDEKA.


So alang-alang update blog malam nie, arrien nak ucapkan SELAMAT HARI MERDEKA yang ke-56 kepada seluruh rakyat Malaysia tidak kira dimana anda semua berada. Semoga kita semua sentiasa bersatu dan mempertahankan dan menyayangi negara kita nie.. Semoga Malaysia sentisa diberkati oleh Allah S.W.T insyaallah..Amin ^_^

4 ulasan:

Nur Najihah berkata...

salam kemerdekaan :) ..cantik blog.

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nur Najihah Terima kasih..salam merdeka kembali :)

Nurazlan Azmi berkata...

comel blog pandai awk edit :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurazlan Azmi TQ.. but still biasa2 jer ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani