Holiday Giveaway by Nurin Aireen. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Holiday Giveaway by Nurin Aireen.



Assalamualaikum :)

Macam mana raya korang tahun nia?? oke? best?? hehe. arrien?? boleh la,but duit raya jer kurang coz ramai yang taknak bagi,kata kita dah besar..sobs2 hehe:D okelah,jom join holiday GA nie,click banner untuk join oke :)

4 ulasan:

Nurin Aireen berkata...

Terima kasih sebab sudi join :) Goodluck ye. Promote habis-habisan kalau nak menang top referral. Nurin nak mintak perhatian sikit. Ada satu link iklan yang Nurin terdouble. Kesian sponsor tu so Nurin mintak jasa baik awak untuk klik balik link ini -> http://coolstuffcdn.com/share/my/3228/3889216

sebelum klik wajib clear cache & cookies dulu. tuto -> http://nurinaireen.blogspot.com/2013/07/tutorial-clear-cache-and-cookies.html

klik iklan ni merupakan salah satu syarat wajib so tlg buat ye :) terima kasih. Cek senarai peserta -> http://nurinaireen.blogspot.com/2013/08/senarai-bakal-pemenang-holiday-giveaway.html

Kawaii Gurlzz berkata...

Bw here :)

Datang dari giveaway yang same, in anytime visit mine blog back yea ^^
http://princesskawaiigurlzz.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

anyway, good luck! :D

Anis Zahidi berkata...

salam :) dari ga yang sama .jmput singgah :D
http://sukasukianiss.blogspot.com/2013/08/holiday-giveaway-by-nurin-aireen.html

Arrien ::@man!:: berkata...

TQ ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani