Freebies Blogskin : Destiny. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies Blogskin : Destiny.


Tumblr
Assalamualaikum :)

Finally i'm come back with new blogskin. LOL *abaikan* ><. Sebenarnye dah lama siapkan skin nie,just disebabkan ada beberapa sebab jadi setelah hampir sebulan baru arrien publishkan skin nie. Arrien pernah guna sekali skin nie,kalau ada yang perasan.. but sekejap jer. XD So here arrien nak bagi freebies skin nie. Macam biasa, comment kalau nak guna. *supaya arrien tahu siapa yang guna :D* and DILARANG menggunakan Basecode dan remove CREDIT. HARAM sama sekali!! Dilarang takeout the header without credit,coz header tu arrien yang buat oke :) Sorry kalau tak lawa XD

Header : 900 x 323




14 ulasan:

Arina Azman berkata...

nice but comment tu code dia something wrong :) . btw ga anis tu dah umum pemenang ke ?

Arrien ::@man!:: berkata...

@Arina Azman owh yea ker.. but sye guna oke jer,takpe nanty sye try check blk ..btw tq.. Ga anis?? rasanye belum :D

Myra Eunhyuk berkata...

Akak , kite nk guna bleh? cntik . tq :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Myra Eunhyuk oke,gunalah.. btw tq :)

KhadijahZaifa berkata...

Akak sye guna okay? :) Btw, macam mana nak betulkan comment tu eh? nak jadikan dia kekiri? help me pls :(

Arrien ::@man!:: berkata...

@KhadijahZaifa oke,most wel.. :) nak ubah jdi kekiri?? urm.. akak tak sure lah adik.. btw takpe..nnty akak try,and bila dah thu.. akak buatkan tuto nye ^^

Aliah Syazwanie berkata...

akak , saya guna template ni ye .

Arrien::@man!:: berkata...

@Aliah Syazwanie oke :)

Sarah berkata...

Kak! saya guna tau tp saya edit 70% of this skin kay.. comel skin ni ^^

Adik Infinite berkata...

Salam Arrien, sy guna skin nie yee..

Arrien::@man!:: berkata...

@Adik Infinite wsalam, oke :)

Anis Syazwani berkata...

Assalamualaikum akak. Sy guna template ni yee ;) cantik .. hehe

Arrien::@man!:: berkata...

@Anis Syazwaniwaalaikumussalam.. yea2 silakan.. alhamdulillah :)

Qxxtina Gaemer berkata...

Cantik skin.....saya nak guna..thanks akak ^^...btw saya blogger baru

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani