L'S BRAVO VIEWTIFUL + XOXO. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

L'S BRAVO VIEWTIFUL + XOXO.


l's bravo viewtiful | Tumblr
*Serius nak yang ada dekat tangan L tu.. !! ~~*
Assalamualaikum :)

Hakha.. finally,hampir sebulan lebih menunggu akhirnya.. my photo eassy book, L's Brovo Viewtiful and Album XOXO kiss ver. sudah dapat. Memang nak berjanggut jugak lah tunggu,nasib tak berjanggut jer.hehe :D Acuatlly waktu lagi 3hari nak raya,dah sampai dah my k-pop stuff nie,but bukan sampai dekat rumah arrien,sampai dekat rumah kawan arrien. First time sebenarnya beli k-pop stuff macam nie melalui on9,and disebabkan baru first time so arrien mintak tolong my friend bank in kan duit and guna alamat dye untuk hantar barang nie. Dah lah waktu order nie,arrien bacth bulan 7,and selama bulan 7 tu lah barang tu mengambil masa untuk dihantar,coz barang nie pre-order bukan ready stock. Lepas tu tambah pulak dye sampai time cuti sekolah dekat rumah kawan arrien tu,so menyebabkan lagi lambatlah untuk sampai ke tangan arrien.

Tidak arrien suruh my friend tu bawak semalam dekat sekolah, *haish lambat lagi dapat* coz dye lupa nak bawak. And then hari nie baru dye bawak. Fuhh lega bila dapat tu, lama kowt menunggu. XD

L's Bravo Viewtiful

XOXO's Album Kiss Ver.

Bila dekat sekolah yang tak tahan tu, dalam sorok-sorok barang tu ada pulak yang perasan,mula lah ada interview tanpa diduga telah berlaku.
Kau beli dekat mana?
Mahal ke?
Apa benda nie?
Buku ker? Album Ker?
Poster tu ker yang mahal nye?
Kesian betul lah diaorang nie,bukan kesian apa.. jenuh dok terang nie benda apa,nie benda apa.. rasanye kena ulang banyak kali baru diaorang faham. Lepas tu pulak,diaorang buat muka terkejut. "Kau beli nie harga RM*** ?? Semata-mata benda nie?? Minat gila kau!!" Dah buat muka pelik and then lama pulak tu,haish apa lah nak terkejut sangat. Harga dye memang lah,mahal la jugak,tapi rasa macam berbaloi lah coz original punya. That why lah sampai sebulan baru sampai..hehe Tapi yang menyesalnye,lepas dah order barang tu,and bila barang tu dah nak sampai.. dengar pulak cerita time tu kata exo keluar album baru.. GROWL.. Haish bila dengar pasal tu,arrien pun growl sekali.. mau tak nye, kalau tahu lah nak keluar album tu,sah-sah beli yang tu jer.. Dah la track list lagu dye sama,tambah pulak 3buah lagu baru. Harga sama jer dengan album xoxo nie. Memang panas lah juga,tapi nak buat macam mana.. bak kata Infinite "DESTINY". Iahh..itu semua takdir..hahah ~~"


Tapi photo card dapai kai punya, nak luhan.. waaa.. hehe,ingat2 itu semua "destiny" .. haha CD xoxo dah rasmi mendengar petang tadi, cuma CD L'S Bravo jer belum tengok lagi.. nanty lah haha..



Nie antara gambar yang ada dalam L's Bravo Viewtiful :



Sebenarnya dah banyak gambar yang macam dekat atas di tersebar di internet kan?? arrien jer yg agak ketinggalan baru ada photobook nie, yer lah ingat senang ker nak beli. mahal pulak tu.. hehe,kalau harga dekat korea 22,000 won.. siapa tahu berapa nilai dia dalam duit malaysia,share2 !! Hehe..


L'bravo viewtiful + album X0X0 + 2 big poster. Berh.. big poster dye memang big gila-gila.. haha nak bawak balik ke rumah dari sekolah tadi,nasib baik takde yang perasan dan tanya benda apa,kalau ada yang tanya pun,jawab " Ala kertas kerja nie,aku kan maju..hehehe" haha,dan lepas tu muka diaorang.. eleh..jer lah tu,sambil buat memek muka.. haha..

l's bravo viewtiful | Tumblr

Ehh ada sesiapa yang beli photobook nie tak?? korang ada dapat buku yang kecil yang ada gambar real tu tak?? coz arrien tak dapat pun,just dapat buku yang warna hitam tu jer.. urmm.. ke limited edision yang buku kecil warna coklet tu?? Takpe lah,ingat2,bak kata abag infinite saya, "destiny"..oke semua itu takdir.. infinite comeback sekali lagi,sure beli album dia awal2.. coz nak dapat semua benda yang dibagi.. kalau beli bila dah lama keluar macam nie lah jadinye.. tak semua dapat.. wuuu..
P/s : Watermark kena letak besar2,takut nanty orang ciplak gambar,walaupun aku tak semahir L tangkap gambar :P 

2 ulasan:

AtiqahJaidin berkata...

Arrien beli kt mana L'bravo viewtiful tu? unnie nak beli >.<
Btw, jom tukar photocard? haha gurau je xD

Arrien ::@man!:: berkata...

Arrien beli dekat FB https://www.facebook.com/APlusKpopShop .. kalau unnie punya photocard luhan,nak le..hehe *gurau jugk XD*

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani