Fact : No ghost in Growl MV. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Fact : No ghost in Growl MV.


[심심타파] 사진관
Assalamualaikum :)

Sebenarnye,entry nie nak update semalam,but disebabkan semalam sekolah so arrien sangat-sangat letih. so hari nie baru boleh update :D Sebelum nie sewaktu EXO release album baru diaorang,Growl.. heboh terutama sekali dalam kalangan exotics yang mengatakan dalam MV Growl ada hantu,kan?? But actually no ghost in their MV. This is fact. sebenarnya bayang yang mengatakan bayang hantu tu sebenarnye adalah seorang lelaki yang tengok diaorang merakam MV,and telah berdiri di luar and exo member kata,mungkin lelaki tu tak tahu yg kamera itu pusing sekeliling. So cerita-cerita yang mengatakan ada hantu dalam MV Growl adalah rumors semata-mata. Tak percaya, tengah gambar-gambar nie :

Shindong :

Baekhyun :

Shindong :

Baekhyun:
*sorry,muka chen sangat kelakar dalam gambar nie coz dye tengah gelak terbahak-bahak,LOL*

Shindong :

Shindong / Baekhyun :

Video nie baru jer keluar semalam, kebetulan pulak shindong tanya diaorang pasal MV diaorang ada hantu. So that why arrien tahu yg sebenarnye takde hantu dalam MV diaorang. fuhh lega,but menyesal pulak padam MV diaorang coz ingatkan memang ada hantu,hehe *saya bab hantu2 nie memang lemah sikit XD* Lagi satu tidak nak tunjuk dekat korang dalam bentuk gif perbualan diaorang tu,tapi semalam download and tukar video nie dalam bentuk gambar memakan masa yang lama coz video pun lama, and kalau nak buat gif memang akan memakan masa yang lama.. so tunjuk gambar jer lah..haha kalau ada yang still tak caya,boleh lah tengok sendiri dekat utube ky :P ^_-

9 ulasan:

Fiqa Nsz berkata...

jemput join giveaway fiqa :)

2x hp case
5x sheisido mask
1x long sleeve top/pyjamas
1x koleksi baju
1x feminine wash jamu seri dewi malam
2x topup RM5
2x beauty set
1x kain pasang sutera vietnam 2 tone
1x kemeja

16 hadiah untuk dimenangi!!

Duo Mega Giveaway by Fiqa Nsz & Adam Faiz

Arina Azman berkata...

act tu suho & bacon bukan baekhyun sorang

Hara Dream berkata...

Hohoh...ramai kawan saya ingat ade hantu dalam growl mv...rupe-rupenya tak ada.ramai yang kata SERAM SEJUK~!

Arrien ::@man!:: berkata...

@Arina Azman yes dalam gambar memang ada suho and baekhyun..but yg jawabnye adalah baekhyun sorang.. suho just berdiri disebelah shindong coz dye MC dengan shindong.

Arrien ::@man!:: berkata...

@Hara Dream yes same lh,bila ramai yg kata ada hantu terus buang MV diaorang coz bila tengok akan rasa seram sejuk :D but sekarng kenyataan,xde..hehe

Wawa Najwa berkata...

memng xde hantu pun sebenarnyer..waktu diorng ckp ade hantu tuh,sy tengok balik mv growl.tp tengok bila tngok betol2kn mcam bukan hantu.Sy tengok mcam dia pegang sesuatu.So sy anggap itu cameraman bukan hantu.. XD

Arrien ::@man!:: berkata...

@Wawa Najwa tu lah..mula2 memang tak caya.. tapi disebabkan ramai yg cakap,terus rasa takut pulak..haha,but sekarang tak dah :D

shuexo berkata...

hiyaaa akhirnya dapat tahu juga cerita sebenar. Saya pun first time dengar macam nak percaya ke taknak..

Arrien ::@man!:: berkata...

@shuexo tulah.. hehe

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani