Freebies : Image For Header (K-Idol) | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies : Image For Header (K-Idol)


BurNING SoUl
Assalamualaikum :)


Minggu lepas arrien ada terima request yang mintak arrien bagi freebies image or k-pop header. Sorry lambat bagi. and sorry coz arrien just boleh bagi image for header. Bukan taknak bagi freebies header,but arrien rasa kalau header untuk orang or untuk dijadikan sebagai freebies nie memang arrien lemah nak buat. Sebab arrien tak reti nak buat header mengikut cita rasa orang. That why lah kalau freebies header yang arrien bagi,tak berapa nak lawa.. kan?? Hehe . So korang boleh ambil freebies nie and boleh lah korang buat header sendiri,ye tak..>< Image bukan dari arrien,arrien just ambil dari deviantart. So credit to Deviantart . Image nie dah transparent oke. Use Ctrl+click pada gambar untuk ambil gambar. Comment kalau ambil ^_-






 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani