Senarai Pemenang First GA By Atiqah Jaidin & Arrien Amani! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Senarai Pemenang First GA By Atiqah Jaidin & Arrien Amani!


Tempoh tuntut hadiah telah tamat!!
Assalamualaikum :)
Alhamdulillah,dapat juga umumkan pemenang pada malam nie. Banyak juga dugaan sewaktu pembahagian hadiah. Memang bukan mudah untuk menjalankan Giveaway *walaupun arrien just partner :D* oke,adakah anda berdebar-debar untuk tahu siapakah pemenangnya?? huhu keep claim & baca doa banyak-banyak mintak-mintak anda salah seorang nye ^_^ yg tidak menang jangan bersedih yea mungkin rezeki anda pada GA yang lain ;)

Semak dahulu no.penyertaan anda di senarai peserta {SINI}

Bismillahirahmanirrahim, dengan ini arrien mengumumkan pemenag First GA by Atiqah Jaidin & Arrien Amani dari Blog Arrien Amani ^_-

Guna Ctrl+F untuk memudahkan mencari no penyertaan korang.

 Header by Farah Aina (TUNTUT)
-29
 Header by Hyuen (gif) (TUNTUT)
-21
 Header by Nur wafa x2 (TUNTUT)
-13,4
 Header by Maryam syafiqah (TUNTUT)
-38
 Header by Nasya Farhana x2 (TUNTUT)
-45,36


 Cursor by Mariyah Ainun Aniqah x2 (TUNTUT)
-3,51


 Review Blog by Malihah Munirah x2 (TUNTUT)
-33,17
 Review blog by triple A-Rhue (TUNTUT)
-30


 keychain by Syiera (TUNTUT)
-8
 Tudung Bawal by Atin (TUNTUT)
-52
 Ovaltine trial sachet by RandomRainbow (TUNTUT)
-19
 Notebook by Azlan (TUNTUT)
-32
 Sheiseido+Natrugo Mask x1 by Mazni (TUNTUT)
-24
 Button Badge "I Love Blogging" x1 by Adam Faiz (TUNTUT)
-6
 Handmade Phone Case x3 by Ainul (TUNTUT)
-42,28,49
 Phone Straps x2 by Nur Aina (TUNTUT)
-53,47
 Button Boyfriend x1 by Nur Aina  (TUNTUT)
-5
 Notepad Minwoo x1 by Nur Aina (TUNTUT)
-56
 XOXO Official Poster x1 by Alia Nabila (TUNTUT)
-41
 EXO Lomo Card x1  by  ArinaAzman { AH K-Shop } (TUNTUT)
-54
 EXO Sticker x1 by ArinaAzman { AH K-Shop } (TUNTUT)
-37
 Keychains and pennants from US x1 by Nazura (TUNTUT)
-11


 Topup By Norliana Sulaiman {RM5} x1 (TUNTUT)
-10
 Topup By Nina Shukri {RM5} x1 (TUNTUT)
-34
 Topup By Asma {RM5} x1 (TUNTUT)
-15
 Topup By Farhanah Muhaimi {RM5} x1 (TUNTUT)
-22

Pemenang Header,Cursor & Review hantar details seperti berikut kepada sponsor.
Hai, Saya pemenang FIRST GIVEAWAY BY ATIQAH JAIDIN & ARRIEN AMANI.
Nama :
No.penyertaan : (nyatakan sekali pemenang dari blog penganjur BLOG ARRIEN AMANI)
                         exp : 1 dari Blog Arrien Amani
Link penyertaan :
Link penganjur : http://arrienlove.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-arrien_1.html
Hadiah yg dimenangi : {Bagi pemenang Header & Cursor}
Pemenang barang pos hantar details seperti berikut.
Hai, Saya pemenang FIRST GIVEAWAY BY ATIQAH JAIDIN & ARRIEN AMANI.
Nama :
Alamat :
No. telefon :
No.penyertaan : (nyatakan sekali pemenang dari blog penganjur BLOG ARRIEN AMANI)
                         exp : 1 dari Blog Arrien Amani
Link penyertaan :
Link penganjur : http://arrienlove.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-arrien_1.htmlHadiah yg dimenangi :
Pemenang Top Up hantar detail seperti ini.
Hai, Saya pemenang FIRST GIVEAWAY BY ATIQAH JAIDIN & ARRIEN AMANI.
Nama :
No.penyertaan : (nyatakan sekali pemenang dari blog penganjur BLOG ARRIEN AMANI)
                         exp : 1 dari Blog Arrien Amani
Link penyertaan :
Link penganjur : http://arrienlove.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-arrien_1.htmlHadiah yg dimenangi : (exp: Top Up RM10 by *****)
Jenis rangkaian : [contoh: maxis, celcom & etc.]
No. Telefon : 
Taniah! kepada para pemenang ^_^
Tarikh tuntut hadiah hanya sehingga 8/12/2013, jika tidak tuntut hadiah sehingga tarikh berikut hadiah anda akan diburnkan. Harap maklum ^_-

Jika anda telah tuntut hadiah sila comment no.penyertaan korang ditempat comment nie yea,bagi memudahkan arrien tahu siapa yang belum tuntut :)

19 ulasan:

Siti Tiha berkata...

assalam arrien, kenapa link saya xde dlm senarai peserta, saya dh hantar kat ga tu,then saya dh inform kat comment senarai peserta yg link saya xde... :( mohon penjelasan..

Arrien::@man!:: berkata...

@Siti Tiha waalaikumussalam, link awak xde dekat senarai peserta saya coz code entry GA yg awak copy ialah dri blog atiqah jaidin, so awak kena hantar dekat blog atiqah jaidin.. kalau nk thu link awak ad ke xde, semak sini > http://nurulatiqahjaidin.blogspot.com/2013/11/senarai-peserta.html :)

sahizatul sahimi berkata...

NO 28 DAH CLAIM HADIAH PHONE CASE. TERIMA KASIH :)

Aliah Law berkata...

No 52 dah claim hadiah. 감사합니다 :)

Siti Tiha berkata...

saya dh check,saya hantar link dkt blog awak..
ni: http://lappykuadewbloggyku.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-arrien.html

Misz NE berkata...

No. 32 and dah claim hadiah. ^-^

Arrien::@man!:: berkata...

@Siti Tiha Awak sepatutnya kena hantar link ke blog Atiqah Jaidin, means awak telah hantar link penyertaan.. sorry dear.. xboleh nak buat apa dah,GA dah tamat. Sorry :(

Siti Tiha berkata...

ohh...it's okay :)

NURAIN LIYANA:) berkata...

dah tuntut :)
No.49 terima kasih! :D

yuhanax ✦ berkata...

no 4 dh claim hadiah :)

Kim Lulu berkata...

Salam,no 53 dah tuntut hadiah.. TQ very much :)

ibtisam berkata...

heyp,no 36 dah tuntut hadiah *gumawo,chingu =D

Audadi Law berkata...

no 56 dh tuntut hadiah ^^ thank u

AtiqChaidir berkata...

no 13 .. dh dituntut :3
Header pun jadilah~

Nurul Maisarah berkata...

no.41 sudah tuntut hadiahnya..TQ so much~

Fatin Afiqah berkata...

no 47 . dah tuntut
btw thank you so much

MissSakinah berkata...

Salam, mohon jasa baik rakan2 sekalian untuk like page baru saya di FB.. https://www.facebook.com/pages/Znyda-Kreatif-Kraf/613938712000878?ref=hl TQ.

Hudaraihanaaaa_ berkata...

Dah tamat ke? Hana baru online :((((

Arrien::@man!:: berkata...

@Hudaraihanaaaa_ yups dah tamat :( but it's oke nanty arrien akan buat GA lagi dan HAna boleh join nanty :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani