Graf Gred PMR 2013 menurun?? | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Graf Gred PMR 2013 menurun??


saint-nicholu:

kris imitating kai’s dancing (ft. chanyeol’s embarrassed face)
Assalamualaikum :)
Kalau dengar je pasal PMR mesti adik-adik F3 tahun nie, dah kecut. Maklumlah esok (19/12) keputusan PMR akan keluar. Siapa yang tak takut kan?? "entah dapat ke 8/9A". "Ada yang gagal ker??" soalan lazim yang akan tertanya-tanya oleh kita. Sama lah macam arrien tahun lepas ..hee :D
Btw dengar cerita gred PMR tahun nie menurun, dan dikatakan menurun paling teruk dalam sejarah PMR malaysia. Betul atau tidak, wallahualam. Tapi arrien tahu nie dari seorang guru di pusat tuisyen arrien. Dia kata memang gred PMR menurun & yang paling teruk. Katanya, tak pernah lagi perkara nie berlaku & ini kali pertama berlaku coz tahun nie last PMR la katakan. Kerajaan pun nak buat kejutan lah katanya. Huhu.
Kalau betul2 comfirm tahun nie ramai dapat 8/9A. Resonoklah kan. Tapi lagi satu, cikgu tu juga kata soalan tahun nie memang senang sangat-sangat. Dia kata seoarang pelajar disekolahnya pergi tanya dia selepas habis exam BI & kata soalan BI PMR sangat senang. Arrien rasa memang betul, coz dekat sekolah ary tu selepas budak2 F3 habis jawab paper2 BI arrien & kawan arrien tengok diaorang punya kertas BI and kawan arrien (dia pandai BI) gelak coz dye kata senang gila. Dia kata adik dia yang darjah 6 pun boleh jawab. Arrien tengok pun senang. Memang tak tipu, senang! :D
Tapi apa2 pun, tak tahu lah yang sebenarnya kan. Kita tunggu jer esok. Pada adik2 F3 walau apa pun,all the best & good luck. Banyak2 kan berdoa & mudah-mudahan korang dapat keputusan yang terbaik yea :)
huhu, wassalam ^_-

6 ulasan:

MiKi MoUsE berkata...

bgi saya susah,yaa paper 2 BI cikgu dn murid expert masuk informal letter but yg keluar article,nsib sya tgk jgak format article tu mcm mna. sebelum nk msk dwn dan lgi tgk,trgerak hti nk tgk. blh la jawab.

munirah :) berkata...

good luck form 3 last batch PMR :)

nMai SarahMK berkata...

Mintak tolom doakan kejayaan saya..InsyaAllah 8A..berdebar sangat ni.. ><

Choi•Minhoヅ™ berkata...

Graf turun? terasa sangat tidak adil di situ?

ermm, teruk sangat kea result adik² nieh.

Arrien::@man!:: berkata...

@nMai SarahMK Insyaallah, mudah-mudahan..amin :)

Arrien::@man!:: berkata...

@Choi•Minhoヅ™ tu lah kan.. urmm entahlah.. kita tunggu jer lah keputusan PMR diaorang keluar.. baru tahu ~

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani