Random : Mystery Poster. | I N F I N I T E

Random : Mystery Poster.


Assalamualaikum :)
Nie sebenarnya first time buat poster tema mystery. Ehh, mystery ke?? Gambar yang dekat background tu boleh la nampak macam mystery, but gambar 'budak' tu?? erkk.. haha sumpah takkan nampak mystery. Arrien pakai hentam jer tema nie, saja buat time bosan coz sekarang nie kan musim hujan. Internet pulak takboleh bukak, so bukak lappy hari tu terhasillah poster tu. Lama-lama tengok macam simple jer pun ada, huhu*nampak sangat aku tak reti nak buat poster lagi* kena belajar lagi nie ><
Tolong Arrien boleh?? :D
Like PAGE ini dan LIKE & SHARE gambar.
Like PAGE ini dan LIKE gambar.
Like PAGE ini dan LIKE & SHARE gambar.
^_^ TQ

Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2018. Freebies by Tutoies.All Right Reserved by Arrien Amani