Pencarian Sponsor. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Pencarian Sponsor.



Assalamualaikum :)
Alhamdulillah liker fanpage arrien telah mencapai 1000. So bagi meraikannya arrien cadang nak buat GA, my real GA. Sebelum nie GA yang arrien jadi patner so sekarang nak buat GA sendiri pula :D Sebenarnya tak cadang pun nak buat sendiri tahun nie dan arrien sendiri dalam mood "semi-hiatus" but sebagai tanda terima kasih kepada follower blog & liker fanpage arrien. Arrien nak buat GA ^_^ So arrien memerlukan sponsor untuk GA arrien ini. GA akan bermula 10/11 December 2013 - 10/11 Januari 2014 kalau sponsor dapat dalam 2hari ini iaitu 8-9 December (atau mungkin diubah).

Kelebihan Sponsor.
  • Dapat meningkatkan follower blog / Twitter.
  • Liker fanpage bertambah.
  • Trafik blog meningkat.

Syarat-syarat.
  • Warganegara Malaysia.
  • Seorang yang jujur.
  • Tidak membatalkan sponsornya ketika GA telah berjalan.
  • Menjawab segala masej dari penganjur & peserta.
  • Syarat max 2 tetapi kalau syarat ke-2 ialah klik iklan maka diberi satu lagi untuk syarat klik iklan.
Jenis-jenis hadiah
  • Barangan blog (Terhad kepada 4 sponsor yang terawal) (FULL)
  • Barangan Pos (Keychin, Novel, Button & etc) (FULL)
  • Barangan K-pop (Album,poster,photocard & etc) (FULL)
  • Top Up (Min RM5 dan Max RM30) (FULL)
Anda berminat?? Sila PM arrien di {SINI} beserta maklumat berikut:
Nama :
Barangan yg ingin disponsor :
Kuantiti :
Syarat :
1.
2.
3. Bagi yg syarat ke-2 nya ialah klik iklan SAHAJA maka syarat ke-3 diberi untuk klik iklan yg lain.
Gambar :
-TUTUP- 


2 ulasan:

Khairina Hairuddin berkata...

Nama; khairina
link; http://her-khairina.blogspot.com/2013/12/khdimat-sponsorship.html
: gelang.
: follow blog
:like fanpages
click iklan :)

Purple Lash berkata...

Hai , jom join Giveaway ni ? Hadiahnya berupa Novel Playboy Itu Suami Aku . Nak ? Kalau nak jom lah join ,okay ? http://sweet-dream901.blogspot.com/2013/12/giveaway-playboy-itu-suami-aku.html

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani