Freebies : Kpop Cursor (Random Boys Group). | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies : Kpop Cursor (Random Boys Group).


(17) bravo viewtiful | Tumblr
Assalamualaikum :)
Disebabkan semalam arrien buat tuto cara nak buat cursor, so dah alang-alang bukan PS arrien pun buat freebiea nie. Huhu arrien pakai random je group mana yang terlintas dalam kepala arrien. Arrien saja-saja buat sebelum Hiatus. Nanty dah hiatus tak boleh le nak bagi freebies-freebies nie..huu Boleh ambil & kalau dah ambil tu jangan lupa tinggalkan comment & kalau nak creditkan pun dialu-alukan LoL :D But dilarang sama sekali untuk re-freebies :)
No Re-post & Re-freebies!
Guna Ctrl+click pada gambar untuk dapatkan url!

        

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani