I will be senior!!? YEHET! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

I will be senior!!? YEHET!


(3) Tumblr
LOL ><
Assalamualaikum :)
Sekejap nye rasa cuti sekolah kali nie, rasa macam baru jer cuti tup-tup 2hari lagi dah nak sekolah. Owh no!! huhu korang macam mane cuti?? mesti best kan, arrien tak pergi bercuti pun kali nie, coz awal-awal cuti my abang SPM lepas tu my mom pulak exam. Dengan my mom nak kena buat assigment memang tak sempat nak pergi bercuti. sian kan,sobs-sobs.. :'( XD

Dua hari lagi dah nak sekolah and maknanya i will be senior in my school. Yehet!! haha Agak-agak lepas nie boleh tak nak buli junior?? berhh, takde makne nye.. Sesungguhnya arrien budak baik disekolah,cewahh.. :D But takut juga nak sekolah tahun depan a.k.a lagi 2hari, bukan takut sebab tak siap keje sekolah ker apa ek..kan arrien kata tadi,arrien budak baik so kerja sekolah mestilah dah siap but fizik paper 3 belum LOL but arrien takut coz kalau masuk 2014 maknanya arrien akan SPM!!!! Oh My Allah. Help me please. Serius cuti nie hati arrien tak pernah tenang, sebab asyik fikirkan SPM next year. Seram oii.. kalah cerita The Conjury ataupun Villa Nabila, eh~~!

Oke disebabkan arrien akan SPM next year so arrien akan start HIATUS lepas tamat tempoh untuk pemenang GA arrien tuntut hadiah (sebenarnya tak juga, coz rasanya lepas nie dah hiatus but official hiatus lepas tamat tempoh tuntut hadiah) So bagi yang nak mengrequest ker ap,sorry ek.. arrien tak terima sebarang request. Kalau nak tanya pasal tutorial pun make sure cari dulu dekat list tutorial blog arrien if takde baru boleh tanya but arrien hanya akan jawab or make tuto if arrien have a very free time. Because I think next year is the busy year for me, dengan kelas tambahan,tuisyen lagi nak baca buku lagi.. fuhhh kan arrien cakap tadi,memang seram..So harap awak semua memahami yea :) Anyway doakan arrien sentiasa berjaya dunia & akhirat yea, amin ^_^

Nampaknya juga tak boleh lah arrien nak fan girling lepas nie, Infinite oppa anyeong! kita tak boleh nak layan awak dah nanti so kalau nak buat comeback buatlah lepas saya habis exam nanty yea LOL *macam aku kawan CEO syarikat woollim* Ehh,next year Infinite akan bawah woollim lagi ker?? urm harap sentiasa bawah woollim coz arrien memang tak boleh terima SM, *jangan bash arrien yea SMstan~* kecuali EXO, exo arrien boleh terima but syarikat dye.. NO!NO!NO! *tolak SM.. LOL XP
But if betul masuk juga terpaksa lah terima,but hope SM layan Infinite macam artis-artis dia yang lain. Jangan pulak nanty infinite masuk SM,SM berat sebelah.. sobs2 sian Infinite. Hope takde lah macam tu. oke lah.. membebel panjang pulak arrien nanti kalau terus cite pasal SM.. grkkk.. XP haha oke lah bye-bye :D
Wassalam^_-

Tumblr

9 ulasan:

cik yaya berkata...

nak panggil kaka senior la ni??hehe

Nabihah Ahmad berkata...

Yeah, tak berapa suka SM gak tapi minat idols dia esp TVXQ and EXO. Tak setuju sangat Wollim merge dengan SM. Tak taulah kenapa.. :/

Yun Sing berkata...

Good luck la ye :D

Arrien::@man!:: berkata...

@Nabihah Ahmad yups betul tu, walaupun sye minat exo but xpernah minat SM but woollim sye mint seperti mne sye minat infinite :D

Arrien::@man!:: berkata...

@cik yaya haha, xperlulah rsenye :D

Arrien::@man!:: berkata...

@Yun Sing haha tq :)

Isti syhad berkata...

Good luck kak :)

fatin norsahida berkata...

lepas ni unnie dah susahlah nak tunggu update-update infinite dari arrien! btw, good luck and dont freak out too much on SPM'14! :)

Arrien::@man!:: berkata...

@fatin norsahida LOL haha,ngeh2.. anyway tq unnie :D

@Isti Syhad TQ dear :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani