All Grey and Black -,- | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

All Grey and Black -,-



Tumblr_lyqhkyilo71qc3fy9o1_r2_500_large

Assalamualaikum :)

Oke sepetang private blog untuk edit blog, yeah now!! my new blog look XD hehe, black?? saye tak tahu macam mane boleh buat tema blog grey and black. LOL haha tetiba sekarang nie minat warna tu ><??


Haha jangan  usya lame2 yea muka L kat atas tu.. tembak karang --> ~~"
Oke i say all black right?? apa yg semua hitam nye tu?? hehe this


My Linkies page!


My Tumblr

Haha,see all black right>?? sorry if u done like but i like it,very cuaie :D
oke untuk pengetahuan korang yang ada request tuto dekat arrien,sorry ek coz tak buat korang punya request tuto tu,bukan malas bwt buzy.. dengan exam lagi and satu yang arrien baru tahu tadi di sekolah,esok arrien kena pergi kem motivasi for 3 days.. owh nampak nye tak berehat lah, esok exam pastu petang dah kena gi kem,balik nye pulak,esok exam!! owh my Allah, so tired -_-
so sorry again ~~" maybe next week insyaallah arrien akan buat :)
oke,bye2,nak pergi baca buku pulak,esok dah la exam Bahasa arab tinggi.. 2 paper pulak tu.. karangan semua pulak tu,urmm --"
hehe oke wish me good luck and pray to me too oke ^_^
Wassalam.

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani