B1A4 comeback - What's happened? - | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

B1A4 comeback - What's happened? -



Assalamualaikum ;)

Hye BANA!! B1A4 is now comeback!! " What's happened " LOL so fun their Mv..  BANA dah tengok MV comeback diaorang? HAha comel sangat.. 



Semalam dah tukar gambar untuk CBox coz rasa semalam comeback nye,bwt hari nie batu jumpa MV diaorang,tu pun kat FB.. haha. lawak lah jugak MV nie,ala-ala macam patung jer muka diaorang tu,walaupun memang ada yang pakai openg patung, -_-"

Large

Satu lagi yang kelakarnye coz gaya diaorang and cara pemakaian diaorang, memang smart lah comeback diaorang kali nie walaupun tema ala-ala sama macam beautiful target iaitu tema ala budak gila2 sikit, bwt comel :p hehe

Large

Bwt mungkin kalau korang dengar lagu comeback diaorang nie agak pelik sikit rentak dia tu,haha (bagi pendapat arrien lah,as a bana oke XD) tpi.. urmm tak tahu nak cakap apa dah,yang sure sangat excited dengan comeback diaorang nie.. LOL :D


*see macam patung kan jinyoung oppa saya>>?* hehe



Tiada ulasan:

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani