Full Edit Template for Ira Syiqin ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Full Edit Template for Ira Syiqin ^_^



Assalamualaikum :)

Tumblr_mf2fxune1g1qizuuho1_500_large

Fuhh.. akhirnye siap jugak edit blog ira syiqin. hehe.. sorry yea awak coz lambat siap kan blog awak tu.. saye buzy sesangat 3 minggu lepas dan,today baru siap sepenuhnye.. :D


Ira, dye nak tema blog grey and pink.. bwt i dont know macam mane nak bagi cantik dengan dua warna tuh coz she also mintak design blog yang macam arrien sebelum nie.. so yang nie jer lah mampu arrien buat.. so harap ira suka yea ^_^

Now finish 1 blog,lepas nie nak edit blog orang lain pulak,bwt not edit template design,just edit bagi oke dye punya blog..hehe.. after that,i will make a request tuto oke :D

2 ulasan:

OT12 Home berkata...

Wah ! Cantiknya ! Akak , saya baru 12 tahun , taon ni lah . Tapi saya punya blog tak cantik macam ni . Serius cantik . Akak guna Blogskin ke apa kak ? Insyaallah saya nak jadi pengomen terhebat kat Blog ni sebab blog ni cantik :) BTW , macam mana nak suruh akak editkan template eh ?

Arrien::@man!:: berkata...

@OT12 Homehaha tq dear.. akak edit mne yg mmpu je.. 12 tahun?? wah sme umur mcm adik akak,but laki..huhu.. ala akak time first2 buat blog dlu pun mcm tu lh..tak cantik juga..huhu.. but lme2 oke lh.. tak dear..akak guna design template..alhamdulillah.. tq sbb sudi jd pengomen di blog akak yg simple2 nie :) insyaallah kalau ad rezeki akak akn bukak order untuk edit blog.. nnty bolehlh temph..inysaallah..hehe :D

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani