Soalan Cepumas Kepada Magsa Tag ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Soalan Cepumas Kepada Magsa Tag ^_^



Large

Assalamualaikum :)

Ada 4 orang blogger telah tag arrien untuktagged game nieh,bwt i'm really sorry coz hanya tagged game dari seorang blogger jer yang arrien boleh jawab,lagi pun ad yang sebelum nie yang telah tag arrien sewaktu arrien dalam mood exam,arrien terpaksa tolak tagged tuh coz so buzy,and now have 2 more blogger tagged me,bwt arrien pilih tagged dari unnie ayu

RULES
1. Post this rules
2. Write 11 thing about yourself
3. Answer the question the tagger set to you
4. Create 11 new question for those you want to tag
5. Choose 11 bloggers to be tagged and link them to the post
6. You are not allowed to tag back

11 FACT ABOUT ME
  • Seorang yang pendiam and pemalu,bwt kalau dah jumpa kawan semua tuh akan hilang! XD
  • Malas study,bwt kalau esok nak exam akan jadi seorang yang sangat rajin LOL
  • Mempunyai firasat yang agak tepat ^_^ / it really oke */
  • Mempunyai creamistry dengan barang2 elektronik /coz benda tu bila rosak,saye yang akan perbaiki and in my family only me can do it :D/
  • Hanya minat K-Drama, C-Drama,T-Drama and tak minat drama melayu ><"
  • Artis melayu saya hanya minat Shahir AF8 -Only him-
  • Seorang yang slow bila buat sesuatu kerja :p
  • Always wanted to try something new.
  • Kalau saya diam tiba-tiba,that means I'm angry.
  • Tidak suka meluahkan perasaan kepada orang lain.
  • Gila K-pop ;p
The Q and A

Q1: your special habit
A1: Suka memikir /selalu fikir benda yang orang tak pernah terfikir/ :D

Q2: your real name
A2: Nor Sabrina bt Jalaluddin huhu

Q3: what did you do before going to sleep everyday
A3: Berangan | Listen music | or tengok K-Drama wuuu.. ^^

Q4: peristiwa paling cuak gila
A4: Kantoi sewaktu cuba tiru dalam exam pertengahan tahun... haha XD

Q5: afraid of ghost ?
A5: Urmm.. takut lah jugak..hehe

Q6: your first love ?
A6: Kim Myungsoo?? haha :D

Q7: do you know me ?
A7: A little bit, but for sure you're a famous blogger ^_^

Q8: the best present you've ever received.
A8: A Casio watchhand.

Q9: are you a girl or boy ?
A9: A girl,of course!! :)

Q10: coffee or cola ?
A10: Coffee/ very hate cola/

Q11: vampire or wolf ? why ?
A11: Wolf! coz EXO is Wolf haha ^_^

QUESTIONS FOR TAGGED
1. A word that represents your personality.
2. Who you love most? Parents or boyfriend?
3. Barang yang paling awak sayang (Letak gambar kalau ada)
4. Movie apa yang paling awak suka?
5. Artis yang paling awak teringin hendak jumpa.
6. Perkara yang paling seronok awak pernah lalui.
7. Tempat yang awak teringin sangat hendak pergi?
8. Apa yang istemewa tentang diri awak.
9. Impian yang paling besar yang pernah awak impikan?
10. Jenis lelaki yang awak suka
11. Paris or Korean? Why?

The 11 questions from me :) so harap tak pening untuk menjawab yea 11 magsa tag arrien ^_-

8 ulasan:

Ain Nafisha berkata...

ThanGYU tag :D . Insyaallah saya join ^^ .

Arrien ::@man!:: berkata...

@Ain Nafisha most welcome :D

nanieteukie berkata...

hye,thanks for tag xD InsyaAllah saya join xD hehehhe thanks again for tag xD

Arrien ::@man!:: berkata...

@nanieteukieoke most welcome ^^

Norvanida berkata...

Terima kasih tag :) InsyaAllah saya join keyh ;)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Norvanida most welcome.. OKE ^^

Aizan Shazlin berkata...

thanks for tag. insya-ALLAH nak join nanti :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Aizan Shazlin most welcome..oke ^^

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani