Header Change for Exo Comeback. ^_^ | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Header Change for Exo Comeback. ^_^





Assalamualaikum :)

Alhamdulillah,akhirnye usaha arrien belajar untuk buat header gif berjaya juga,.. thankz to unnie nana for awesome tuto. Header istemewa untuk comeback exo esok,(buat header nie semata-mata untuk comeback exo kowt ><)

Header sebelum:


Header sekarang:


Walaupun arrien rasa header yang sebelum nie lagi cantik,bwt arrien tetap rasa cantik untuk header yang baru nie coz hampir setengah jam arrien buat header nie and now ia berjaya. Hasil tangan sendiri,siapa yang tak suka kan. :) haha oke lah,now nak buat header untuk skin XOXO and skin tu hampir siap and maybe arrien akan post malam nie or esok,owh lupa :D bukan skin XOXO jer arrien buat bwt skin MAN IN LOVE pun. and ia dah siap untuk skin MAN IN LOVE tu,just malas nak post,esoklah, sekali dengan skin XOXO. Malas buat kerja dua kali XD, Bye ^_^



5 ulasan:

Shin Neul Mi berkata...

Cantik lah semua header hasil tangan Arrien ^^ I hope I can do header like you >< Tak reti langsung pasal PS ni :(

Arrien ::@man!:: berkata...

@Shin Neul Mitq.. arrien pun taklah mahir sangat mcm blogger2 yang lain,just sikit2 jer,tak pe usaha tangga kejayaan.. jangan putus asa,belajar and awak akan reti nnty :)

OT12 Home berkata...

Akak :) Saya teringin nak buat haeder macam akak :D Boleh saya tanya ? Haeder tu guna apa ? Yang macam papan tanda tuh ? Hee :D Sebab saya nak buat jugak :D

Arrien::@man!:: berkata...

@OT12 Home akak guna photoshop dik..akak buat sendiri yg 'papan' tu.. guna tool yg sedia ada.. huhu mcm mne nak terang ek? erk nnty kalau akk ad msa akk buat tuto yea.. insyaallah.. but for now yg akak blh ckp,akk guna photoshop.haha :D

OT12 Home berkata...

Ohhh :) Thanks akak :) Akk , saya dah cuba buat haeder macam akak , yang gif punya . Tapi bila saya letak dekat blog , dia jadi kecik lepastu tak PNG . Saya buat guna Photoscape ja :D Saya buat mesti tak jadi . Geramlah !

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani