Freebies : Twitter Background (EXO XOXO) | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies : Twitter Background (EXO XOXO)





Assalamualaikum :)

Alhamdulillah,akhirnye habis juga exam akademik untuk exam pertengahan tahun nie.. fuh penat kowt,4 minggu exam, maunye tak pecah kepala. Apa-apapun happy sangat hari nie coz rasa macam hilang satu beban selepas tamat menjawab kertas biologi paper 3 tadi. ^_^ so balik-balik sekolah petang tadi,terus on laptop. and dekat my fanpage bukak petang tadi,ada seorang unnie nie dye request suruh tolong buatkan dye twitter background,alang-alang dah bukak PS tu,terus buat sekali twitter background comeback EXO :D

Sorry kalau semua warna sama,baru lepas exam,otak pun tak dapat nak berfikir selepas penat memerah otak selama 4 weeks -,-'' Hope you like it. Tak tahu nak guna?? Lihat tuto ini.

*No re-freebies!!*

http://i.imgur.com/Wl8lwmj.jpg
http://i.imgur.com/ynJMMMp.jpg
http://i.imgur.com/V52ywLK.jpg
http://i.imgur.com/NcYMvnZ.jpg

12 ulasan:

Ain Nafisha berkata...

Wah , exo *O* . DAEBAK ^^ .

AtiqahJaidin berkata...

Cantik!! EXO XOXO :D

intan nursyafiqah berkata...

omo !! i take it !! xD

Arrien ::@man!:: berkata...

@Ain Nafisha haha tqXO :D

Arrien ::@man!:: berkata...

@AtiqahJaidin haha,tq unnie ^_^

Arrien ::@man!:: berkata...

@intan nursyafiqah oke,ambil lh :)

shafiella akiera berkata...

saya ambil ye :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@shafiella akiera oke,silakan :D

DreamGirl berkata...

Annyeong , nak ambik lagu baby don't cry exo tu boleh tak ? nak letak lagu dlm blog . Tapi , saya tak tahu camne nak letak lagu dlm blogskin . Tolong buat tuto , plss . =)

Arrien ::@man!:: berkata...

@DreamGirl boleh.. but ambil disini yea > http://kiwi6.com/users/infiexo btw tuto boleh rujuk sini > http://arrienlove.blogspot.com/2013/07/tutorial-mp3-player-like-me.html :)

farah hawa berkata...

saya nak ambil boleh x

Arrien::@man!:: berkata...

@farah hawa Boleh je kalau nak guna :)

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani