Freebies Blogskin : Man In Love. | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Freebies Blogskin : Man In Love.



Large

Assalamualaikum :)

Seperti yang dikatakan dan dijanjikan semalam,yang arrien akan bagi freebies blogskin Man In Love and XOXO  and i want give first is blogskin Man In Love. Skin nie arrien pernah guna untuk blog arrien,and pernah ada orang mintak buat blogskin macam skin Man In Love nie bwt arrien buat yang hampir sama saje, this skin {Second Confession} so,this time i want give the real skin yang arrien pernah guna :D


So kalau nak ambil sila comment dulu yea,senang arrien tahu siapa yang guna skin arrien :) Haram ambil tanpa comment ^^


49 ulasan:

Misz NE berkata...

Nk guna blogskin Man In Love

Arrien ::@man!:: berkata...

@Misz NE oke,silakan bwt dont remove credit oke :)

Nurul Anisah berkata...

Guna tau skin ni,saya tak remove credit.Gomawo unnie :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@Nurul Anisahoke..nae saeng ^^

Mazelina Zaini berkata...

skin ni awesome gilak ! :D nina guna k .

Arrien ::@man!:: berkata...

@Mazelina Zaini oke :)

Fashion Chic berkata...

boleh tak nak guna skin ni???

Arrien ::@man!:: berkata...

@Fashion Chic Boleh,tapi jangan remove credit yea ^_-

Fashion Chic berkata...

@Arrien ::@man!:: Mcmna nak tukar header untuk 'man in love' ni???

Arrien ::@man!:: berkata...

@Fashion Chic cari url nie > http://i.imgur.com/PVV2d1a.png dan tukarkan dengan url image header awak :)

Fashion Chic berkata...

@Arrien ::@man!:: Thank you so much...

Arrien ::@man!:: berkata...

@Fashion Chicmost wel..

fatin norsahida berkata...

nak guna skin man in love ! thanks a lotlotlot!

Arrien ::@man!:: berkata...

@fatin norsahida oke, most wel :)

byun baekhyun berkata...

saeng, unnie nk guna basecode skin ni boleh? :)

Arrien ::@man!:: berkata...

@byun baekhyun yes,sure.. ^^ but dont remove the credit oke :)

E-Cha berkata...

ambik ni ya. ;) thank you!

Arrien ::@man!:: berkata...

@E-Cha oke :) wc^^

Budak Kaca Mata berkata...

nak mintak izin tuan blog.. saya ambik kode ni untuk blog saya dan kawan saya .. :D mintak halal

Arrien ::@man!:: berkata...

@Budak Kaca Mata oke,halal yer asalkan tak remove credit :)

Aisyah Azuri berkata...

Akak, saya guna for second blog :)

Arrien::@man!:: berkata...

@Aisyah Azuri OKE dear :)

Yasmine Arfa Zahira berkata...

Guna ok Kak Arrien ^^

Arrien::@man!:: berkata...

@Yasmine Arfa Zahira oke dear :)

nazliatul aiza berkata...

hi kak arrien ^.^ minta izin nak guna ya :)saya nak ubah sikit2 tapi promise tak remove credit o u o

Arrien::@man!:: berkata...

@nazliatul aiza hye aiza.. oke gunalah :)

Eun Kwang Jihot berkata...

Kak arrien~kite gune skin ni yerk!comel la..thankyu!<3

Arrien::@man!:: berkata...

@Eun Kwang Jihot oke u are welcome :)

Iman Maisarah berkata...

unnie, kite gune ye?

Arrien::@man!:: berkata...

@Iman Maisarah oke ^

Qla Ndhrh berkata...

I want this but I can't copy the code properly. Why? And please help me :(

Arrien::@man!:: berkata...

@Qla Ndhrh u cannot copy the code?? mybe have somethings wrong,coz if i copy,it's oke ~ try againt oke~

Jung Eyy berkata...

guna :3

Meiza Maulida Munawaroh berkata...

Kak Arrien, saya basecode skins ini ya! Thanks. Maaf,saya tak pandai cakap Melayu karena saya Indonesian ^ ^

Arrien::@man!:: berkata...

@Meiza Maulida Munawaroh oke, and it's oke.. kamu boleh je ckp indonesia dngn akak, insyaallah akak fhm :D

Enchanted Berrysailor berkata...

Kak Arrien, saya pake buat basecode ya. Maaf, saya tak panda bercakap Melayu, saya Indonesia :).

KyungDo berkata...

use :3

Arrien::@man!:: berkata...

@KyungDo Oke :)

sha wati berkata...

kami guna ble????kami ambih naa...timakasih ^^

Arrien::@man!:: berkata...

@sha wati boleh, guna le.. same2 ;)

atiqah izyani berkata...

hy Arrien nk try pakai boleh tak :)

Arrien::@man!:: berkata...

@atiqah izyani yes sure, :)

Japri Dian berkata...

nak guna blogskin...

Arrien::@man!:: berkata...

@Japri Dian silakan :)

Nurul Aine berkata...

salam. dekat 5 minit kite cari comment box, hahah gelabah je ape lah. dear, kite nak guna ur skin ye, cuma mcm mana kalau nak tuka header ? and i promise takkan buang credits.

Arrien::@man!:: berkata...

@Nurul Aine wsalam, cari code nie http://i.imgur.com/PVV2d1a.png and tukar ke code header awak sendiri :)

Tyqa Aqis berkata...

Nak guna blogskin ni ya? tq ^^

sakura taishi berkata...

cantik.. ambik yg ni lah.. hahaha

Aimie farzana berkata...

saya ambil yer

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani