Please respect the work of someone!! | I N F I N I T E

HOME OWNER TUTORIAL ARTWORK BLOGSKIN ASK.FM

Please respect the work of someone!!



Large

Assalamualaikum 
Entry ini memang ditulis untuk "awak" terasa!

Oke arrien baru jer lepas penat2 exam pagi tadi,lepas tu petang nie bila bukak blog.. ada benda yang tak ingini berlaku. Arrien cukup marah bila orang guna freebies blogskin arrien lepas tu remove credit, nasib baik arrien terjumpa blog tu.. kalau tak?? urm.. kepada si pengguna tu, "plez respect my work, awak ingat saya buat tak guna tenaga?? bil wifi tak payah bayar?? electrik free?? oh my -,-"" so harap orang yang buat tu sedar yea.. saya bukan tak bagi guna,nak guna,just guna la.bwt perlu ke awak remove credit tu?? kalau awak nak letak dekat credit tu semua link blog awak,apa kata awak buat sendiri yea, kan senang.. nak bubuh banyak2 link blog awak pun orang tak kesah.. tapi benda nie saya kesah coz awak guna skin saya n then awak remove link blog sye, "saya marah tahu!!" oke memang arrien hilang mood terus nak update tuto and freebies yang lain disebabkan apa yang arrien dah jumpa iaitu, orang yang guna skin arrien and then remove credit.. ~~" oke harap sangat orang tu sedar..
WASSALAM.

4 ulasan:

Nurul AtiQah berkata...

Sabar je la arrien :(

Arrien ::@man!:: berkata...

@ Nurul AtiQah oke,thankz unnie :')

Atin Tory berkata...

biasa lah tu.. gila basecode or igt skin die kretif. pdhl tuto minta org gk kan? huhu .. skin rilakkuma unnie pun ramai kebas ape cer -,-

Arrien ::@man!:: berkata...

@ Atin Tory urm tu lah, org dah bagi guna diaorg buat keras kepala..mmg skit hati.. xtahu lh org2 yg jnis mcm nie.. ~~"

 
Copyright © .2011-2017. Inspired by Kio.All Right Reserved by Arrien Amani